Image

Mijn naan is Indira Noëlle Eikenaar en jullie kunnen me op dit moment kennen van No-Ending. Ik ben geboren in Apeldoorn en nu actief met mijn atelier in Vleuten. Na vele vakgebieden uitgeoefend te hebben, waaronder re-integratie coaching/psychologie, NLP, smarttapping EFT & styling/fashion/sieraden ontwerpen en interieurstyling, bleef ik me in mijn vrije tijd altijd gepassioneerd en bevlogen bezig houden met mijn echte passie: schilderen en het maken van kunst.

Ik ben dagelijks intensief bezig met mijn diverse creatieve processen. De inspiratie voor het maken van mijn kunstwerken haal ik overal vandaan; de natuur, diverse reizen en verschillende high end interieurs. Ik werk graag met mooie materialen die ik vanuit mijn gevoel gebruik bij het creëren van diverse werken/objecten. Alle werken ontstaan vanuit spontaniteit en een bepaalde emotie.

Kunst Verbindt Mensen

Kunst verbindt mensen. Ik vindt het mooiste van het maken van mijn schilderijen/kunst dat je mensen kunst raken, inspireren en hun nieuwsgierigheid kan wekken.

De interpretatie is heel persoonlijk. Waar de een er iets persoonlijks in ziet haakt de ander af. Toch zijn er altijd kleuren , vormen en patronen die bij mensen soortgelijke associaties oproepen. Het maken van kunst is een onbewust, magisch en intuïtief proces. Elke kunstwerk is uniek, authentiek en heeft een persoonlijk karakter.

Een Kunstwerk is Poëzie voor je Interieur

Zo kan kunst of een prachtig schilderij een enorme toegevoegde waarde zijn in je interieur. Naast het esthetische of emotionele aspect kan een mooi werk de ruimte versterken of juist heel functioneel zijn. Het creëert een enorme sfeer. Reliëf en structuur geven een ziel aan je interieur, waar heel veel energie en liefde in gestoken wordt.

Bij No-Ending Art ga ik graag samen met de klant(en) op zoek naar een passend kunstwerk/schilderij wat in balans is en op maat gemaakt kan worden naar smaak, wens & behoefte . Uiteraard verkoop ik ook bestaande werken.

Kenmerkend voor mijn schilderijen /kunstwerken zijn de expressieve kleuren die een stoere, chique en elegante uitstraling hebben.

Mocht ik uw interesse gewekt hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact

no ending art logo